top of page

vakantiewoningen & Boetieks

Natizia

BIO Cosmetica

alkmene-produkte-header_EN-1200x750.jpg

Overzicht

Natizia tilbyder botaniske kosmetikprodukter fremstillet af certificerede økologiske eller naturlige råvarer, udviklet og produceret i vores laboratorium i Chavornay (kanton Vaud). Vi lægger stor vægt på sporbarhed og gennemsigtighed i hele produktionsprocessen og implementerer talrige procedurer for at sikre, at det endelige resultat opfylder de højeste kvalitetsstandarder.

Vi arrangerer regelmæssigt ture i vores laboratorium (også tilgængelige efter anmodning), tematiske workshops og andre begivenheder for at fremme fordelene ved naturlige og miljøvenlige produkter for sundhed, trivsel og planeten. Hold dig informeret om vores begivenheder ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

kkk777.jpg

Veganistisch

Microplasticvrij

90% natuurlijke oorsprong

Klimaatneutraal

Bewezen effectiviteit

Kwaliteiten en aspecten

HOE TE VINDEN

Grand'Rue 54

1373 Chavornay

Schweiz

Natizia er en kokon af velvære og renhed, hvor du kan betro dit helbred med fuldstændig ro i sindet takket være gennemsigtigheden hos vores eksperter, der deler de samme værdier som dig. Du vil blive budt velkommen af hudplejeprofessionelle, der er engagerede i deres værdier, omhyggelige med deres arbejde og produktion af produkter samt opmærksomme på deres kunders behov.

bottom of page